BabyBjörn Kanguru Move 3D Mesh Anthracite (353131-00028_)

0,00
Marka : BabyBjörn
İndirim Oranı : %14 İndirim
Fiyat : ₺6.949,00(₺)
İndirimli : ₺5.999,00(₺)
Barkod : 7317680990136

BabyBjörn Kanguru Move 3D Mesh Anthracite Özellikleri;


BabyBjörn Kanguru MoveBebeğinizle birlikte yeni yerleri keşfedin.
Hitap ettiği Yaş Aralığı : 3,2 kg – 12 kg arası bebekler Uluslararası Kalça Çıkığı Enstitüsü onaylı BabyBjörn Move 3D Mesh , bebekle dışarı çıkmak isteyen, aynı zamanda hem kendi hem de bebeği için uzun süre kullanacağ ırahat bir kanguruya ihtiyaç duyan ebeveynler için tasarlanmıştır.
BabyBjörn Move , doğumdan 15 aya kadar kullanımı kolay ve yumuşak,nefes alabilen 3D meshkumaşlardan üretilmiş bebek taşıyıcıdır.
Move, bebeğin içe veya dışa dönük olarak en ideal şekilde sağlıklı ve konforlu taşınmasını sağlamak için ayarlanabilir bel, sırt ve omuz askılarına sahiptir, Sabit sırt desteği ,geniş bel kemeri ve dolgun omuz askıları bebeğin ağırlığını eşit olarak dağıtarak omuz ve sırt açısından rahat taşımanızı kolaylaştırır.
Move kanguru, bebeğinizin büyüklüğüne göre kolayca adapte olan sağlam ayarlanabilir.
Özellikleri:
Uluslararası Kalça Çıkığı Enstitüsü onaylı BabyBjörn Move 3D Mesh , bebekle dışarı çıkmak isteyen, aynı zamanda hem kendi hem de bebeği için uzun süre kullanacağı rahat bir kanguruya ihtiyaç duyan ebeveynler için tasarlanmıştır.
BabyBjörn Move , doğumdan 15 aya kadar kullanımı kolay ve yumuşak,nefes alabilen 3D mesh kumaşlardan üretilmiş bebek taşıyıcıdır.
Move, bebeğin içe veya dışa dönük olarak en ideal şekilde sağlıklı ve konforlu taşınmasını sağlamak için ayarlanabilir bel, sırt ve omuz askılarına sahiptir,



Ürün İsmi : BabyBjörn Kanguru Move 3D Mesh Anthracite
Marka : BabyBjörn
Kategori : Kanguru

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR