Benzer Ürünler

Globber Elite Deluxe Işıklı Scooter Lacivert (354219-00004_R031)

0,00
Marka : Globber
Fiyat : ₺2.799,00(₺)
Barkod : 4897070184756

Globber Elite Deluxe Işıklı Scooter Özellikleri;


Globber'ın patentli eliptik katlama sistemine sahip 3 tekerlekli ışıklı scooter, scooter'ı T-çubuğunu çıkarmadan el arabası moduna katlar.
Oyun süresinden sonra rahatça taşıyın, yuvarlayın veya saklayın!
Rahat sürüşler için konforlu çift renkli TPR ergonomik tutamaçlara sahip 4 yükseklikte alüminyum scooter T-çubuğuna (yerden 68,5 cm, 73,5 cm, 78,5 cm veya 83,5 cm) sahip, çocuklar için ayarlanabilir ışıklı scooter.
İki ön tekerleğin direksiyon sistemini sadece ileri ve geri hareket edecek şekilde sabitleyen patentli direksiyon kilidi düğmesi, çocukların dengeyi öğrenmesine yardımcı olur. Eğimli sürüşü etkinleştirmek için düğmenin kilidini açın.
Alçak güçlendirilmiş yapısı ve 50 kg'a kadar çocukları destekleyen geniş, kaymaz, çift renkli kompozit güverte tasarımı ile dayanıklı ve güvenli 3 tekerlekli ışıklı scooter. Ekstra uzun ve geniş çift enjeksiyonlu kompozit freni, verimlilik ve tekerlek ömrü sağlar.
Uzun süren ışıklı sürüşler için ABEC 5 rulmanlar üzerine monte edilmiş, kırmızı, yeşil ve mavi renkte yanıp sönen yüksek kaliteli ve yüksek geri sekmeli 80 mm PU döküm arka tekerlek ve pilsiz LED 121 mm ön PU döküm tekerlekler kaçabilirsin - ne kadar hızlı gidersen, o kadar parlak parlarsın!
Kolay katlama burada! ELITE DELUXE LIGHTS, ışıklı scooter'ınızı T-bar'ı scooter'dan çıkarmadan katlamanıza izin veren patentli bir eliptik katlama sistemine sahiptir. Sadece T çubuğunu 180 derece döndürün ve scooter'ı eve götürmek için tramvay moduna sahip olacaksınız!
ELITE DELUXE LIGHTS'ın patentli direksiyon kilidi özelliğini etkinleştirerek denge becerilerini geliştirerek güvenle nasıl ilerleyeceğinizi öğrenin. Bir direksiyon kilidi düğmesi, iki ön tekerleğin direksiyon sistemini yalnızca ileri geri hareket edecek şekilde sabitlemenizi sağlar. 3 tekerlekli ışıklı scooter üzerinde kolayca denge kurun ve eğilerek direksiyonu etkinleştirmek için düğmenin kilidini açmanız yeterlidir.
ELITE DELUXE LIGHTS ile ışıklı geziler sonsuzdur! Bu 3 tekerlekli ışıklı scooter, gün boyu renkli bir sürüş için mavi, yeşil ve kırmızı renkte yanıp sönen LED ışıklı ön tekerleklere sahiptir. Dinamo aydınlatması sayesinde hiçbir zaman pile ihtiyaç duyulmaz; tamamen sizin scooting gücünüz tarafından üretilen kinetik enerjiyle çalışır, bu da tamamen pilsiz olduğu anlamına gelir!
3 tekerlekli ışıklı scooter'ınızı sizin için en rahat yüksekliğe ayarlayın! ELITE DELUXE LIGHTS, rahat bir sürüş için 4 yüksekliği ayarlanabilir alüminyum T-bar (68,5 cm, 73,5 cm, 78,5 cm veya 83,5 cm) ve her iki ayağı kolayca yerleştirmek için geniş, çift renkli bir güverte ile birlikte gelir.



Ürün İsmi : Globber Elite Deluxe Işıklı Scooter
Marka : Globber
Kategori : Bebek Scooter

Ürünün Diğer Renkleri
Globber Elite Deluxe Işıklı Scooter Yeşil Globber Elite Deluxe Işıklı Scooter Pembe
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR