Benzer Ürünler

Globber Go Up Deluxe Scooter Pembe (354219-00002_R004)

0,00
Marka : Globber
Fiyat : ₺3.699,00(₺)
Barkod : 4895224401261

Globber Go Up Deluxe Scooter Özellikleri;


Binilen, yürüyen bisiklete ve yürümeye başlayan çocuk scooter'ına dönüşen oturağı olan ışıklı 3'ü 1 arada scooter.
Binilen ve yürüyen bisiklet modları 15-36 aylık küçük çocuklar için tasarlanmıştır ve scooter modu 3-9+ yaş arası çocuklar içindir.
%100 aletsiz tasarım, herhangi bir alete veya vidaya ihtiyaç duymadan farklı modlar arasında kolayca geçiş yapmanızı sağlar.
GO•UP DELUXE LIGHTS, binilen moddan yürüyen bisiklet veya scooter moduna sorunsuz bir şekilde geçiş yapmak için yaylı düğmelere ve topuzlara sahiptir.
Patentli katlama sistemi, yürümeye başlayan scooter üzerinde katlama ve el arabası modunu etkinleştirir.
Kullanımı kolay yan basmalı düğme ile scooter'ınızı kompakt alanlarda kolayca taşıyın ve saklayın.
Globber'ın patentli direksiyon kilit sistemi, ön tekerlekleri dikey bir ileri-geri hareketle sabitleyerek çocukların öğrenmesine ve dengede ustalaşmasına yardımcı olur.
Koltuklu, ayarlanabilir ışıklı 3'ü 1 arada scooter: 3 yüksekliği ayarlanabilir TPR koltuk (yerden 27 cm, 29 cm veya 31 cm), yanda aletsiz bir topuzla ayarlanır ve 4 yüksekliği ayarlanabilir T- rahat sürüşler için bar (yerden 67,5 cm, 72,5 cm, 77,5 cm veya 82,5 cm).
Süper düşük metalle güçlendirilmiş yapısı, 50 kg'a kadar destekler ve güvenli sürüş için geniş, kaymaz kompozit güverte ile birlikte gelir.
Binilebilir modu kullanırken ekstra konfor ve güvenlik için uzun ve geniş bir çıkarılabilir ayak dayaması dahil edilmiştir.
ABEC 5 yataklara monte edilmiş, kırmızı, yeşil ve mavi renkte yanıp sönen yüksek kaliteli ve pilsiz LED ışıklı 121 mm PU döküm ön tekerlekler ve sorunsuz sürüş için bir 80 mm PU döküm arka tekerlek. Ekstra uzun ve geniş kompozit arka freni, fren verimliliği sağlar ve tekerlek ömrünü uzatır.
GO•UP DELUXE LIGHTS koltuklu ışıklı 3'ü 1 arada scooter, maksimum konfor için ayarlanabilirlik özelliklerine sahiptir: yandaki alet gerektirmeyen bir topuzla ayarlanan 3 yüksekliği ayarlanabilir TPR koltuğu ve 4 yüksekliği ayarlanabilir Rahat sürüşler için T-bar.
GO•UP DELUXE LIGHTS, 50 kg'a kadar ağırlığı destekleyen süper düşük metalle güçlendirilmiş bir yapı ve güvenli sürüş için geniş, kaymaz bir kompozit güverte ile donatılmıştır. ABEC 5 yataklarına monte edilmiş, kırmızı, yeşil ve mavi renkte yanıp sönen yüksek kaliteli, pilsiz LED ışıklı 121 mm PU döküm ön tekerleklere ve yumuşak sürüş sağlayan 80 mm arka PU döküm tekerleğe sahiptir. Ekstra uzun ve geniş kompozit arka freni, fren verimliliği sağlar ve binilebilir modu kullanırken ekstra konfor ve güvenlik için çıkarılabilir bir ayak dayaması dahildir.
%100 aletsiz tasarım, herhangi bir alete veya vidaya ihtiyaç duymadan farklı modlar arasında kolayca geçiş yapmanızı sağlar — GO•UP DELUXE LIGHTS, binilen moddan yürüyen bisiklet veya scooter moduna sorunsuz bir şekilde geçmek için yaylı düğmelere ve düğmelere sahiptir.
O küçük ayaklara, ışıklı 3'ü 1 arada scooter üzerinde yürümeye başlayan çocuğunuzun hızında dengede durmayı öğretin. GO•UP DELUXE LIGHTS, Globber'a özel patentli bir direksiyon kilit sistemine sahiptir: Ön tekerlekler dikey bir ileri-geri hareketle sabitlenmiştir, bu da çocuğunuzun denge pratiği yapmasına ve kayarken özgüven kazanmasına olanak tanır. Sürmeye hazır olduklarında direksiyon kilitleme düğmesini bırakın, böylece direksiyonu döndürmeye başlayabilir ve kendi başlarına ilerleyebilirler!
GO•UP DELUXE LIGHTS, çocuklar için uygun, 3 tekerlekli, dönüştürülebilir bir scooter! Basit bir düğmeye basarak kolayca katlanabilen patentli katlama sistemi sayesinde scooter'ı zahmetsizce katlayın, taşıyın ve saklayın. Eğlenceli bir oyun gününden sonra ışıklı 3'ü 1 arada scooter'ı döndürmeye yardımcı olmak için el arabası modu da mevcuttur!



Ürün İsmi : Globber Go Up Deluxe Scooter
Marka : Globber
Kategori : Bebek Scooter

Ürünün Diğer Renkleri
Globber Go Up Deluxe Scooter Mavi
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR