Lego City Vahşi Hayvan Kurtarma Jipi 60301 (354345-00065_)

0,00
Marka : Lego
İndirim Oranı : %13 İndirim
Fiyat : ₺799,90(₺)
İndirimli : ₺699,90(₺)
Barkod : 5702016911923

Lego City Vahşi Hayvan Kurtarma Jipi 60301 Özellikleri;


Olamaz!
Bir aslan yavrusu, geçtiği çürük köprü yıkılınca bir piton yuvasının yakınlarında mahsur kalmış. Muhteşem jiple kurtarmaya yetiş!
Aracın vinciyle nehirde bir geçit yap, sonra LEGO City çizgi dizi kahramanı Jessica Sharpe’ı, yılanı taşımaya gönder.
Aslan ailesi tekrar bir araya geldiğinde kampa dönüp ekiple kutlama yemeği yedikten sonra bir sonraki vahşi hayvan kurtarma görevine çık!
Bu LEGO City Vahşi Hayvan Kurtarma Jipi oyun seti, hayvanları ve hayali oyunları seven 4 yaş ve üzeri çocuklar ve LEGO City Maceraları çizgi dizisinin hayranları için mükemmeldir.
Kutuda ne var? Bu oyun setinde, çocukların oyuncak bir 4x4, su motosikleti ve savana sahnesi inşa etmesi için gereken her şey, ayrıca Jessica Sharpe, ormancı ve kaşif minifigürleri, aslan, aslan yavrusu ve yılan figürleri var.
Çocuklar yıkılan köprü fonksiyonunu etkinleştirebilir, jipin vincini çalıştırabilir ve simgeleşmiş hayvanlar ve LEGO City Maceraları çizgi dizisi karakteri Jessica Sharpe ile gerçekçi vahşi hayvan hikayelerinin keyfini çıkarabilir.
Doğum günleri ve başka özel günler için harika bir hediye fikridir. 4 yaş ve üzeri çocuklar için saatlerce eğlence sunan bu set, daha fazla hayvan temalı macera için diğer LEGO City Vahşi Hayvan setleriyle birleştirilebilir.
Yapıldığında oyuncak Vahşi Hayvan Kurtarma Jipinin yüksekliği 6 cm, uzunluğu 14 cm ve genişliği 7 cm’dir.
LEGO aksesuarları arasında oyuncak bir yılan yumurtası, yılan kavrayıcı, 2 kasa, dürbün, telsiz, kamera, kemik, şişe, sosis ve saç fırçası bulunur.
Bu LEGO 4 oyun setinin içindeki basılı talimatlar, dijital yapım talimatları ve Başlangıç Yapım Parçası, ilk kez tanışanların bile kendi LEGO oyuncaklarını yapmanın gururunu yaşamasını sağlar!
LEGO City Vahşi Hayvan oyun setleri, çocukları aksiyonun merkezine koyarak yaşamı eğlenceli bir şekilde betimleyen heyecan verici hikayeler ve senaryolar oynarken öz güvenlerini ve temel yaşam becerilerini geliştirmeye yardımcı olur.
Parça sayısı: 157



Ürün İsmi : Lego City Vahşi Hayvan Kurtarma Jipi 60301
Marka : Lego
Kategori : Bebek Yapboz

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR