Lego Speed Champions Koenigsegg Jesko 76900 (354345-00036_)

0,00
Marka : Lego
İndirim Oranı : %14 İndirim
Fiyat : ₺699,90(₺)
İndirimli : ₺599,90(₺)
Barkod : 5702016912371

Lego Speed Champions Koenigsegg 76900 Özellikleri;


Çocuklar ve araba tutkunları, LEGO Speed Champions Koenigsegg Jesko’yu çok sevecek. Bu detaylı model oyuncak, pistte saatte 300 mil gibi inanılmaz bir performansa ulaşmasını sağlayan gelişmiş aerodinamik tasarımıyla gerçek İsveçli hiper arabanın özünü yakalıyor. Çocuklar aracı yaparken inceledikten sonra bir yere koyup sergileyebilir ya da nefes kesen bir yarış aksiyonu için piste çıkabilir. Gerçekçi detaylar Bu koleksiyonluk model, 2 koltuklu bir kokpite yeri olan geniş bir şasiye ve daha da fazla gerçekçi detaya sahiptir. Yarış tulumlu, kasklı ve ingiliz anahtarlı bir Koenigsegg sürücüsü minifigürüyle, yaratıcı oyunlar için çok sayıda esin kaynağı bulunur. Yarış pistinin heyecanını yaşayın LEGO Speed Champions yapım setleri, çocuklara ve otomobil tutkunlarına dünyanın lider ve en tanınmış arabalarının mini versiyonlarını inşa ederek koleksiyon yapma fırsatı sunar. Sergilemek için mükemmel olan bu araçlar, ayrıca Speed Champions serisinden diğer araçlara karşı nefes kesen yarışlar yapmak için de harikadır.
Bu muhteşem LEGO Speed Champions Koenigsegg Jesko modeli, aslına uygun detaylarla doludur. Havalı oyuncak spor arabaları ve heyecan verici yarış aksiyonunu sevenler için mükemmel bir oyun setidir.
Kutuda ne var? Etkileyici bir Koenigsegg Jesko modeli yapmak için gerekli her şey, ayrıca bir Koenigsegg yarış sürücüsü.
Çocuklar bu gerçekçi modeli yaparken gerçek hayattaki Koenigsegg Jesko hiper arabanın yapılışını keşfettikten sonra sergileyebilir ya da heyecan verici Speed Champions yarışlarında arkadaşlarına katılabilir.
Bu 280 parçalı LEGO Speed Champions model araba seti, 7 yaş ve üzeri erkek ve kız çocuklar ve havalı otomobil tutkunları için harika bir doğum günü ya da özel gün hediyesidir.
Aslına uygun bu Koenigsegg Jesko modelinin yüksekliği 4 cm, uzunluğu 15 cm, genişliği 7 cm’dir. 8 çıkıntılı geniş şasisiyle 2 minifigüre ve daha da fazla orijinal detaylara yetecek yere sahiptir.
Bu oyuncak araba oyun seti için pil gerekmez. Çocukların hayal gücüyle çalışır, böylece yarış aksiyonu hiç bitmez!
Bu seti, LEGO yapım setleriyle yeni tanışan birine mi alıyorsunuz? Hiç sorun değil… Kolay anlaşılır, adım adım yapım talimatlarıyla birlikte gelir.
LEGO Speed Champions yapım setleri, size dünyanın en heyecan verici otomobillerinden birini keşfetme şansı verir. Kaliteli, sağlam modeller, sergilemek ve yaratıcı oyunlar için harikadır.
Parça Sayısı: 280



Ürün İsmi : Lego Speed Champions Koenigsegg Jesko 76900
Marka : Lego
Kategori : Bebek Yapboz

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR