Baby Alive Köpüklü Saç Tasarımı Eğlencesi F5112 (354214-00042_)

0,00
Marka : Baby Alive
İndirim Oranı : %10 İndirim
Fiyat : ₺1.999,00(₺)
İndirimli : ₺1.799,00(₺)
Barkod : 5010996119254

Baby Alive Köpüklü Saç Tasarımı Eğlencesi F5112 Özellikleri;


Baby Alive Sudsy Şekillendirme bebeğiyle köpüklü bir salon!
Küçük hevesli saç stilistleri oyuncak bebeklerini şekillendirme koltuğuna yerleştirebilir ve sabun köpüğü salonundaymış gibi davranabilir.
Bu Baby Alive bebeğinin tabanı olan bir kuaför sandalyesi ve baloncuk solüsyonunu karıştırmak için bir kabı vardır.
Ayrıca tarak, şekillendirme aleti, hayali fön makinesi, ayna ve saç tokası gibi taklit kuaför aksesuarları içerir.
3 yaş ve üzeri çocuklar baloncuklu solüsyonu sandalyeye dökebilir, sandalyenin kolundaki düğmeye basabilir ve kafasında baloncuk oluşumunu izleyebilir
PEK ÇOK KÖPÜKLÜ SAÇ STİLİ | Bebeğin saçını yayından çıkan köpükle şekillendirin! Baby Alive Sudsy Şekillendirme bebeği ile çocuklar, oyuncak bebeklerini tıpkı kuaföre gider gibi şekillendirici koltuğuna oturtabilir.
SALON BEBEK KOLTUĞU VE ŞEKİLLENDİRME AKSESUARLARI | Bu 12 inçlik Baby Alive bebek, bir salon sandalyesi, tabanı ve kuaför ile birlikte gelir. tarak, şekillendirme aleti, fön makinesi, ayna ve saç tokası gibi aksesuarlar.
BEBEĞİ SALON KOLTUĞUNA BAĞLAYIN | 3 yaş ve üzeri çocuklar, birlikte verilen kapta köpük solüsyonunu karıştırabilir, sandalye aksesuarına dökebilir, ardından şampuan pompasına basabilir ve bebeğin kafasında baloncukların oluşmasını izleyin.
BENZERSİZ KÖPÜKLÜ STİLLER YARATACAK UYGULAMALI EĞLENCE | Kuaför taklidi oynayın ve köpükleri istiflemek, saçını fırçalamak ve şekillendirmek için oyuncak bebek aksesuarlarını kullanın. Sonra bebeğe dahil olan aynada ne kadar sevimli göründüğünü gösterin.
ÇOCUK ŞAMPUANI VEYA KABARCIKLI ÇÖZÜMLE ÇALIŞIR | Çocuklar tekrar tekrar oynayabilir! Daha fazla köpürtücü çözelti zamanı geldiğinde, evde bulunan bir çocuk şampuanı veya şeffaf köpüğü kullanın.
Yalnızca şeffaf kabarcık solüsyonu veya çocuk şampuanı kullanın.
İçerik | Çıkarılabilir kıyafeti ve ayakkabıları olan oyuncak bebek, ayaklı salon sandalyesi, köpük solüsyonu ve 6 aksesuar.
Yaş Grubu | +3.



Ürün İsmi : Baby Alive Köpüklü Saç Tasarımı Eğlencesi F5112
Marka : Baby Alive
Kategori : Oyuncak Bebekler

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR