Prima Aqua Pure Islak Havlu Mendil 3Lü 144 Yaprak (355037-00173_)

0,00
Marka : Prima
Fiyat : ₺149,90(₺)
Barkod : 8001090603388

Prima Aqua Pure Islak Havlu Mendil 3Lü 126 Yaprak Özellikleri;


Pampers Aqua Pure Islak Mendiller, bebeğinizin hassas cildini nazik bir şekilde temizlemek için organik pamuk ve %99 saf suyla dokunmuştur İçeriğinin kalan %1’lik kısmı, bebeğinizin cildinin pH dengesini korumaya ve tahrişi engellemeye yardımcı olan, dermatolojik olarak test edilmiş nazik temizleyicilerden oluşmaktadır.
Bu ıslak mendiller, ilk günden itibaren kullanıma uygundur. Aqua Pure Islak Mendiller, Pampers’tan beklediğiniz performansı sizin ve bebeğinizin çok seveceği ve mutlulukla kullanacağı süper yumuşak bir mendile sığdırıyor.
Alkol ve parfüm içermeyen Pampers Aqua Pure ıslak mendiller, bebeğinizin hassas cildinin doğduğu gün kadar saf görünmesine yardımcı olur.
Avrupa Pediyatrik Dermatoloji Topluluğu (ESPD), Pampers Aqua Pure Islak Mendilin güvenli olduğunu ve bebeğinizin cildini koruduğunu onaylamaktadır.
%1 oranında, bebeğinizin cildini tahrişe karşı korumaya yardımcı olan ve dermatolojik olarak test edilmiş nazik temizleyiciler ile Pampers’ın etkisi kanıtlanmış pH tamponlama bileşenlerini içerir.
Popo, eller, ayak parmakları ve hassas yüz bölgeleri dahil yeni doğmuş bebeklerin cildi için uygundur.



Ürün İsmi : Prima Aqua Pure Islak Havlu Mendil 3Lü 144 Yaprak
Marka : Prima
Kategori : Islak Mendil Çeşitleri

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR