Wefood Fesleğenli Kraker 40gr (352042-00044_)

0,00
Marka : Wefood
Fiyat : ₺49,90(₺)
Barkod : 8683347033553

Wefood Fesleğenli Kraker 40 gr Özellikleri;


Wefood Fesleğenli Kraker, besleyiciliği yüksek, temiz içerikli bir tuzlu atıştırmalık çeşidi.
Hiçbir hayvansal gıda barındırmayan Wefood Fesleğenli Kraker, veganlar tarafından güvenle tüketilebiliyor.
Glutensiz atıştırmalık ihtiyacına leziz bir yanıt veren Wefood Fesleğenli Kraker beslenmesinden gluteni çıkaran kişiler için hafif ve besleyici bir atıştırmalık alternatifi oluyor.
Gün içinde acıktığınızda hemen tüketebileceğiniz hafif ve lezzetli bir atıştırmalığa ne dersiniz?
Bu fikir sizi heyecanlandırmaya yettiyse, işte karşınızda Wefood Fesleğenli Kraker! Üstelik tek porsiyonluk, pratik tüketim sunan glutensiz bir atıştırmalık
Wefood Fesleğenli Kraker, taze ve katkısız malzemeler kullanılarak üretiliyor.
Renklendirici, kıvam artırıcı, tatlandırıcı ve koruyucu gibi katkı maddeleri içermeyen bu lezzetli krakerler glutensiz içerikleriyle size aradığınız doğallığı ve hafifliği pratik bir şekilde sunuyor.
Hayvansal ürünler ve gluten içermeyen Wefood Fesleğenli Kraker’i hem kendiniz hem de aileniz için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz!
Wefood Fesleğenli Kraker lezzetli olmasının yanı sıra içerdiği besin değerleriyle de günlük beslenmeye çok yönlü katkı sağlıyor.
Bu doyurucu krakerlerin lezzetlendirilmesi için tercih edilen fesleğen magnezyum, demir, kalsiyum ve C vitamini yönünden zengin olmasıyla biliniyor.
Böylelikle Wefood Fesleğenli Kraker, hafif ve lezzetli bir atıştırmalık olmanın ötesine geçip günlük beslenmeye vitamin ve mineraller yönünden de katkıda bulunuyor.
Wefood Fesleğenli Kraker’in yapımında kullanılan glutensiz yulaf unu ise değerli bir lif kaynağı olarak ön plana çıkıyor.
Bu özelliğiyle fesleğenli krakerler, sindirimin ideal işleyişini desteklerken tokluk hissini uzun süre devam ettirmeye



Ürün İsmi : Wefood Fesleğenli Kraker 40gr
Marka : Wefood
Kategori : Organik Gıdalar

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR